Onze vacatures

Systeembeheerder

Wij zijn op zoek naar een ervaren systeembeheerder om ons team van 15 professionals te versterken. Je zult werken aan het beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur van onze klanten, met een focus op innovatieve oplossingen en klanttevredenheid. Wij bieden een uitdagende functie, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een marktconform salaris.

Open solicitatie

Staat jouw gewenste functie er niet bij, maar wil je toch graag bij AAD Automatisering werken? Aarzel dan niet en stuur ons een open sollicitatie! We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen. Vertel ons waarom jij een aanwinst zou zijn en welke vaardigheden je meebrengt. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Stageplek

Wil je je afstudeeropdracht doen bij een dienstverlenende organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als enthousiaste stagiair kun je veel leren en breng je met jouw kennis een frisse wind in ons bedrijf. Wij staan klaar om samen met jou een stageopdracht (hbo) te formuleren of een passende invulling te geven aan je eindstage (mbo).